Gode råd når baby skal sove igennem

Kategori: Babypleje og sundhed
Publiceret: Tirsdag, 19. August 2014
Skrevet af MorogBaby
Det kan være svært for baby at lære at sove igennem uden at skulle op om natten. Det kan også være svært for forældrene – måske mest for mor, som kan blive bekymret for om baby nu har det godt. Dit barn er faktisk klar til at sove igennem allerede når det er 3-4 måneder gammelt. Alligevel kan denne nye rytme være en udfordring. Her er nogle råd til mor og far, så det hele kommer til at gå lidt lettere.

Læs mere: Gode råd når baby skal sove igennem

Fødevarer som du skal være OBS på mht. dit barn

Kategori: Babypleje og sundhed
Publiceret: Mandag, 18. August 2014
Skrevet af MorogBaby
Samvirke fortæller om 10 fødevarer, som du skal være opmærksom på, når du har helt små børn. Disse råd gælder fra din baby begynder at spise fast føde i 6-månedersalderen og til barnet er 3 år.

Læs mere: Fødevarer som du skal være OBS på mht. dit barn

Feber hos børn – råd og vejledning

Kategori: Babypleje og sundhed
Publiceret: Søndag, 27. Juli 2014
Skrevet af Brian Andersen
En nyfødt baby oplever i gennemsnit at have feber 7 gange over det første år. En feber er 38 °C eller højere. Hvordan måles temperaturen hos baby? Anvend et digitalt termometer da det er meget præcist. Anvend ikke et øretermometer - ikke præcist nok. Den mest præcise måling fås ved at måle temperaturen i numsen. Ved babyer der er op til 6 måneder gamle skal termometret indføres ca. 1 cm. Ved et barn over 6 måneder gammel skal du indføre termometrer ca. 2.5 cm.

Læs mere: Feber hos børn – råd og vejledning

Gør dit hjem sikkert for din baby

Kategori: Babypleje og sundhed
Publiceret: Søndag, 17. August 2014
Skrevet af MorogBaby
Alle forældre bekymrer dig om deres børns sikkerhed, og mange tanker kredser om eksempelvis kidnapning eller overgreb. Paradoksalt nok siger eksperter, at der er større risiko for at børn op til 4 år kommer til skade i hjemmet end at et fremmed menneske gør skade på dem. Derfor er det meget vigtigt at du hurtigt børnesikrer dit hjem, når I skal have en lille baby.

Læs mere: Gør dit hjem sikkert for din baby

Hvordan får man baby til at sove længere om natten?

Kategori: Babypleje og sundhed
Publiceret: Lørdag, 26. Juli 2014
Skrevet af Brian Andersen
Det man tit og ofte hører fra nybagte forældre er at de mangler søvn. Baby sover ikke hele natten. Baby vågner om natten og græder og kræver opmærksomhed. Det er en kendt udfordring som næsten alle nybagte forældre kæmper med. Herunder giver vi nogle tips til hvordan du forhåbentlig kan få baby til at sove længere om natten så du selv kan nå at blive udhvilet til en ny dag. Det første man lærer som ny forælder for at få baby til at sove er typisk at made barnet før man går i seng og sørge for at der er mørkt i det rum hvor baby skal sove. Hvis din baby er urolig ved sengetid eller om natten så har vi herunder en liste med en del forslag til hvordan du får din baby til at sove hurtigere, bedre, tungere og mere trygt om natten.

Læs mere: Hvordan får man baby til at sove længere om natten?