Vinter baby udstyr indkøbsliste

Kategori: Babyudstyr Publiceret: Fredag, 22. August 2014 Skrevet af Brian Andersen

Når du venter en efterårsbaby eller en vinterbaby skal du huske at købe baby udstyr ind der passer til årstiden i god tid så alt er parat når baby bliver født. Her giver vi en indkøbsliste / tjekliste du kan bruge når du skal ud og handle ind til den kommende baby.

Sweater

Et fast punkt i ethvert barns garderobe er en varm sweater. Kig efter en blød strik med nemme knapper, der vil passe komfortabelt over babys langærmede bodyer.

Huer, vanter, sokker og varme baby støvler

En strikket hue og vanter vil beskytte dit barn mod vind og kølige temperaturer. Benyt varme babystøvler for at forhindre varmen i at slippe ud af kroppen. Indendørs skal du tage det varme tøj af igen for at undgå overophedning.

Baby flyverdragt

Et tykt tæppe er ikke nok til at beskytte dit barn mod elementerne. Benyt en baby flyverdragt, der passer over babys almindelige tøj. Det er ideelt, når baby skal ud i kulden. Sørg for at klæde dit spædbarn i lag og tjek babys kropstemperatur ofte. Husk også at kontrollere om dit barn er overophedet. Tegn på overophedning kan være at barnet sveder, har fugtigt hår og hurtig vejrtrækning eller er urolig.

Tæppe

Lette tæpper kan ikke give den varme til baby i de kolde måneder. Et fleece tæppe holder på varmen og beskytter samtidig din baby fra vinterens sne, slud og vind.

Sovepose

Benyt en sovepose til baby for at sikre at baby har den rette temperatur hele natten og så du undgår at skulle skifte babys tøj midt om natten

Fugtgivende lotion eller kropsolie til baby

Når du køber hudprodukter til din baby så se efter ikke-parfumerede cremer og olier, der er specielt velegnede til babys følsomme hud. Opsøg naturlige, beroligende og blødgørende ingredienser som mandel, oliven, kokos, palmeolie eller morgenfrue. De fleste børnelæger anbefaler at undgå antibakterielle sæber, bade og shampoo. Undgå også ethvert babyprodukt der indeholder kunstige farver, allergener eller irriterende konserveringsmidler (såsom parabener).